​Давутоглу: Туреччина готова збільшити інвестиції в Україну

Прем’єр-міністр Турецької Республіки наголосив, що "Україна – близький друг і союзник Туреччини". Сторони обговорили і "спільні виклики в контексті російської агресії"

Володимир Гройсман та Ахмет Давутоглу

Наш великий південний сусід і готовий збільшити інвестиції в Україну. Про це прем'єр-міністр Ахмет Давутоглу заявив на зустрічі з головою Верховної Ради, повідомляють Патріоти України, з посиланням на прес-службу парламенту.

За словами Давутоглу, Туреччина також готова нарощувати обсяги двосторонньої торгівлі. Цьому, додав турецький прем'єр, буде сприяти введення зони вільної торгівлі між країнами.

У зв'язку з цим він закликав Раду невідкладно ратифікувати Угоду про зону вільної торгівлі після завершення переговорів і підписання.

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...

Якщо Кремль зважиться на новий фронт: The Wall Street Journal назвала естонське місто, яке може стати ціллю Путіна

неділя, 5 травень 2024, 14:50

Уряди США і Європи дедалі більше схвильовані тим, що російський диктатор Володимир Путін планує кинути виклик членам НАТО, зокрема трьом балтійським країнам, якщо зможе закінчити війну в Україні на вигідних для себе умовах. Про це пише The Wall Street ...