Росіянам не здаватимемо: Порошенко запропонував Туреччині українські газосховища

Під час візиту до Анкари президент України домовився про посилення економічних зв'язків, а також розвитку співробітництва в інвестиційній, енергетичній і транспортній сферах.

Скрін відео

Під час свого візиту до Туреччини президент України Петро Порошенко запропонував прем'єр-міністру країни Ахмету Давутоглу скористатися українськими газосховищами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на канал 24.

Зокрема президент України домовився про посилення економічних зв'язків, а також розвитку співробітництва в інвестиційній, енергетичній і транспортній сферах.

Крім того Порошенко провів окрему зустріч з представниками кримськотатарського народу та української громади в Туреччині. Під час бесіди глава держави запевнив, що українська і турецька влада будуть спільно захищати інтереси кримських татар в окупованому Криму.

"Я буду звертатися під час зустрічі в парламенті Туреччини щодо узгодження дій і кроків за визнанням вивезення кримськотатарського народу в 1944 році як геноциду кримськотатарського народу", - заявив президент.


Обережно, але оптимістично: Голова Пентагону відповів на питання, скільки F-16 отримає Україна у 2024 році

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:54

Протягом 2024 року Україна отримає більше ескадрильї американських винищувачів F-16. Вони прибуватимуть разом із пілотами та обслуговуючим персоналом. . Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на засіданні 21-го засідання у форматі "Рамштайну" 26...

Керченському мосту, логістичним вузлам та базі в Севастополі хана? - США дозволили Україні застосовувати далекобійні ATACMS по Криму - The New York Times

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:42

Україна вже отримала версію балістичні ракети ATACMS із дальністю до 300 кілометрів, стверджують джерела. США дозволили Україні бити по об'єктах у Криму далекобійними балістичними ракетами ATACMS. Про це напередодні повідомила газета The New York Times...