"Де Крим?!! Що ви з ним зробили?": Російський блогер показав знімки окупованого Коктебеля (фото)

Ілля Варламов опублікував світлини занедбаного, захаращеного, засміченого міста, що колись було осередком культури.

Раніше було так: багато зелені, широкі доріжки. Фото з відкритих джерел.

У мережі з'явилися фотографії окупованого Росією Коктебеля. Кримське містечко практично покинуте, туристів немає. Знімки безлюдноЇ набережної і невпізнанного міста опублікував російський блогер Ілля Варламов, повідомляють Патріоти України.

- Сьогодні Коктебель я не упізнав. Взагалі. Ви знаєте, це просто якась катастрофа. Жахливо прикро. Навіть не прикро, скоріше, шок і подив. Як таке могло статися? – написав він.

Нижче фотозвіт з коментарями блогера.

1. Це одна з річечок, які впадають у море. Тут добре видно стан сьогоднішнього Коктебеля. Русло повністю заросло і заболотилося.

2. Набережної в тому вигляді, в якому її пам'ятають багато туристів, більше немає.

3. Набережна сьогодні повністю втрачена. Тепер тут нагромадження самобуду, численні магазинчики, намети, пивнушки, якісь потворні скульптури та інший непотріб.

4. Скрізь продають випивку та активно закликають залити в себе коктебельський коньяк або, на худий кінець, солодкі кримські вина.

5. Сьогодні гуляти по Коктебелю стало неможливо. Від великої кількості візуального сміття, криків екскурсійних зазивал, попси з 90-х голова розколюється. Хочеться скоріше втекти звідси. Але втекти теж непросто. Треба вийти з лабіринту.

6. Ось це набережна.

7. Сьогодні так. Це теж набережна! Так, в деяких місцях вона повністю перекрита. Від колишньої краси не залишилося і сліду.

8. Вихід на пірс – через лабіринти наметів.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...