''Де зарплати?'': Ляшко влаштував бійку через перепалку із Гройсманом у Раді (відео)

Голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко разом з кількома депутатами із фракції влаштували бійку в урядовій ложі в Раді, де знаходився прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Спочатку Олег Ляшко з членами фракції звернувся до уряду з приводу затримок з виплатами зарплат в Одеському медичному національному університеті та «Укравтодорі», повідомляють Патріоти України.
«Я пішов до людей і вони мені сказали, що з грудня не отримують зарплату. Ось до чого людини довели - місяцями не одержувати зарплату. Я вимагаю від вас припинити виплати керівництву Міністерства охорони здоров'я, керівництва «Укравтодору», поки не виплатять людям зарплати. Собі ж зарплати платять - вчасно отримують. Чому роботяга повинен місяцями не одержувати зарплату?» - заявив лідер «радикалів».

У відповідь на це Гройсман відповів, що Кабмін вже ініціював службову перевірку ситуації з невиплатою зарплат в освітньому закладі. Він пояснив, що рахунки заблоковані в судах і тому це не дає можливості підписати контракти.

"Друге - ви сказали про заборгованість в "Укравтодорі". Я б порадив вам більш детально розбиратися, коли Ви піднімаєте якісь питання. Ремонти зупинилися, робочі стоять і не отримують заробітну плату. Хочу вам сказати, що у нас як у держави немає будь-яких заборгованостей з капітального ремонту доріг. Треба з'ясувати причини, чому їх роботодавці їм не виплатили заробітної плати", - резюмував Гройсман.

Після цього Ляшко разом з членами фракції підійшли до парламентської трибуни і влаштували бійку.

Джерело: Обозреватель

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...