Деякі прикриваються, а деякі - ні: Як коаліціянти у ВР кнопкодавлять за важливі закони (фото, відео)

Окремі "слуги народу" навіть перевіряють, чи за ними не стежать під час голосування.

Кнопкодавство у ВР. Ілюстрація:Апостроф

У мережі показали фотографії головних кнопкодавів Верховної Ради – саме ці народні депутати сьогодні, 9 листопада, голосували "за себе та сусіда". Журналісти встигли зловити мінімум п’ятьох чоловік. Про це пише сайт Чесно, передають Патріоти України.

Представники БПП і “Народного фронту” – кнопкодавили під час голосування за законопроект №7126 про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань проходження державної служби.

Зокрема, на порушеннях зловили народних обранців від "Народного фронту": Тараса Кременя, Ірину Єфремову і Ігоря Бріченка. Від БПП попалися Олександр Урбанський і Борис Козир.

Цікаво, що Кремень та Бріченко, за словами очевидців, намагалися прикрити свої "довгі руки" папірцями, а Єфремова – перевіряла чи ніхто за нею не стежить.

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

"Весь світ має пам'ятати": Кулеба розповів, що може змусити Путіна відступити і припинити війну

неділя, 28 квітень 2024, 8:56

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав російського президента-диктатора Володимира Путіна "політичною твариною, яка вміє відчувати страх". Про це він розповів в ефірі CNN 27 квітня, в інтерв'ю журналістці Крістіан Аманпур, передають П...