"Деякі речі потрібно робити паралельно": Путін погодився на поліцейську місію на Донбасі, висунувши свою умову

Очільник Кремля наполягає на проведенні в Україні, як він висловився, "політичних перетворень", щоб врегулювати ситуацію на окупованій території.

Президент РФ Путін. Фото:hartak.am

Президент Росії Володимир Путін заявив, що згоден зі своїм українським колегою Петром Порошенком у питанні розширення повноважень місії ОБСЄ на Донбасі. Про це 17 червня повідомляє російське агентство ТАСС, передають Патріоти України.

"Потрібно якомога швидше провести політичні перетворення, які ляжуть в основу остаточного врегулювання і в сфері безпеки (на сході України. - Ред.)", - сказав Путін.

"Деякі речі потрібно робити паралельно. Згоден з Петром Олексійовичем Порошенком з приводу того, що потрібно посилити місію ОБСЄ, аж до того, щоб дозволити спостерігачам місії ОБСЄ мати при собі стрілецьку зброю", - додав президент РФ.

Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

вівторок, 30 квітень 2024, 21:22

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти Україн...

Цікава заява: Трамп обіцяє "спробувати" допомогти Україні у війні проти РФ

вівторок, 30 квітень 2024, 21:10

Експрезидент США та кандидат на майбутніх виборах очільника держави Дональд Трамп пообіцяв «спробувати» допомогти Україні у війні проти Росії. Однак Трамп наголосив, що Європа теж «повинна виконувати свою роботу». Про це він розповів у інтерв’ю журналу...