Демарш Сєні: У відповідь на відставку Абромавічуса Яценюк умовив чотирьох міністрів відізвати заяви про складення повноважень (відео)

Кожен з міністрів докладно пояснив причини, чому він хоче залишитися та за яких умов.

Кабінет міністрів України. Фото: УНІАН.

Андрій Пивоварський, Юрій Стець, Олександр Квіташвілі та Олексій Павленко заявили про готовність відкликати свої заяви про відставку за певних умов. Про це вони оголосили під час позачергового засідання Кабміну, передають Патріоти України з посиланням на телеканал 112 Україна.

Єдиний міністр, який не відкликав своєї заяви про відставку - міністр міністерства економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, який знаходиться на лікарняному.


"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....

Не приховував симпатій до Кремля: Трамп називав Україну "тотально корумпованою" і "частиною Росії"

вівторок, 23 квітень 2024, 10:30

За часів свого президентства Дональд Трамп критикував Україну за корупцію і підтримував історичні претензії Росії на частину її території. Про це йдеться у публікації The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Колишні й нинішні посадовці адм...