"Денег нет, но вы держитесь": У Росії заявили, що коштів для малозабезпечених в бюджеті немає

Програма продовольчої допомоги малозабезпеченим росіянам передбачає (передбачала?) нарахування адресної допомоги бідним громадянам.

Ріень бідності в Росії катастрофічно зростає з кожним роком. Фото: korrespondent.net.

Гроші на програму продовольчої допомоги для малозабезпечених не будуть закладатися російським урядом в бюджет на 2017 рік. Про це журналістам заявив глава Мінпромторгу Денис Мантуров, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

"Це наша мрія, але сказати, чи буде прийнято рішення досить складно, оскільки бюджет тільки починає формуватися, і залежить від того, як буде до кінця прийнята його концепція. Я не впевнений, що в рамках формування трирічного бюджету до його прийняття буде прийнято відповідне рішення уряду", - пояснив чиновник.

Мантуров також зазначив, що гроші для малозабезпечених це "трошки амбітне, але мало ймовірне завдання".

"Ми для себе, принаймні, бачили можливим до кінця року розглянути питання про виділення коштів на програму з колегами з інших відомств і внести в уряд. Тільки після цього можна вести мову про закладення в бюджеті", - пояснив він.

"Будемо намагатися займатися цим питанням, тому що вважаємо, що воно дуже перспективне", - підсумував чиновник.

Програма продовольчої допомоги малозабезпеченим росіянам розрахована до 2020 року. Вона передбачає нарахування коштів бідним громадянам. Сума адресної допомоги була оцінена в 70 мільярдів рублів.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колону ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...