"Денег нет и не будет": Путін не хоче давати більше грошей Севастополю

Президент РФ пояснив, що він міг би дати і більше, ніж заплановано, але ж нехороші кримські чиновники все одно розкрадуть.

В.Путін. Фото: REUTERS.

Президент Росії Володимир Путін пояснив, чому Москва не захотіла виділяти більше коштів окупованому Севастополю на ремонт доріг. Прo це пoвідoмляють Патріоти України з пoсиланням на "РІА Новини".

За словами Путіна, російська влада готова була виділити Севастополю на будівництво доріг в три рази більше грошей, ніж виділили, але адміністрація міста не може впоратися з освоєнням навіть того, що отримали. У Кремлі побоюються, щоб гроші не розікрали.

"У Севастополі ситуація складніша, ніж в Криму в цілому. Ми дали б ще більше, в два або три рази, але ви не зможете освоїти. Немає такої кількості будівельних організацій, щоб ніхто не розікрав", - сказав Путін.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...