Депутат Держдуми погрожує: "Росія відправить на Донбас ще більш серйозне озброєння і багато найманців"

Визнання "документів "ЛДНР" - це далеко не останній крок Росії, наступним буде надання військової допомоги терористам.

В'ячеслав Ніконов. Фото: НИА "Нижний Новгород".

У Москві попередили Україну про появу на Донбасі серйозніших російських озброєнь і найманців. Про це в ефірі ток-шоу "60 хвилин" заявив депутат Держдуми В'ячеслав Ніконов, який зазначив, що Росія може ще до визнання "ЛНР/ДНР" надати їм офіційно масштабну військово-технічну допомогу, передають Патріоти України.

За його словами, визнання "документів "ЛДНР" - це далеко не останній крок Росії.

"Росія, на мій погляд, до визнання, цілком здатна надати "республікам" військову допомогу і зробити це досить відкрито, в тих розмірах, які будуть необхідні для забезпечення суверенітету "республік". Я маю на увазі ті системи озброєнь, яких, природно, в "республіках" не може бути", - сказав Ніконов.

Також він сказав, що на Донбасі можуть з'явитися "якісь російські добровольці і в великій кількості, вже більш серйозні добровольці, ніж ті, які там зараз є".

"Ще багато є речей, які можуть статися", - попередив Ніконов.

Нагадаємо, Росія в односторонньому порядку визнала документи і номерні знаки, які видає окупаційна влада ОРДЛО. В міжнародних організаціях такий крок назвали порушенням Мінських угод.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставки Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...