Держава планує продати ПриватБанк, - Олександр Данилюк

Міністр фінансів України Олександр Данилюк заявив, що український уряд не має наміру залишатися в акціонерів "такого великого банку".

Олександр Данилюк. Фото: УНІАН.

Кабінет Міністрів України має намір продати "ПриватБанк" після того, як його робота буде стабілізована. Про це на прес-конференції в Києві 19 грудня заявив міністр фінансів України Олександр Данилюк, повідомляють Патріоти України з посиланням на "ГОРДОН".

Чиновник запевняє, що український уряд не має наміру залишатися в акціонерів "такого великого банку".

За його словами, фінустанову буде продано після стабілізації роботи банку і ситуації, яка склалася. Про терміни міністр говорити не став.

Згідно з рішенням уряду від 18 грудня, держава на 100% стала власником банку. Кабінет Міністрів обіцяє забезпечити стабільну роботу банку в перехідний період, який починається 19 грудня.

В "ПриватБанк" введуть тимчасову адміністрацію на чолі з колишнім міністром фінансів України Олександром Шлапаком.

ПриватБанк є найбільшим в Україні. За даними НБУ на 1 липня 2016 року, за розмірами активів він займав перше місце серед 101 чинної фінустанови з капіталом 268,9 млрд грн.

Ганьба Х***ла: У Путіна влаштували істерику через послів, які бойкотували інавгурацію

вівторок, 7 травень 2024, 18:43

Посли, що не прийшли на інавгурацію Путіна, забули, навіщо перебувають у Москві, вважає помічник очільника РФ Юрій Ушаков. Про це помічник Путіна заявив 7 травня, передають пропагандистські агентства РФ, передають Патріоти України. "Вони забувають, за ...

Перетворили на брухт: Українські захисники знищили самохідну артустановку РФ та показали ефектне відео

вівторок, 7 травень 2024, 18:30

Сухопутні війська України знищили російську самохідну артустановку. Відповідне відео українські захисники опублікували в мережі, передають Патріоти України. Зазначається, що на відео показано роботу 45-ї окремої артилерійської бригади Збройних Сил Укра...