Десятки мертвих росіян: ІДІЛ заявила про нищівний удар по військових РФ і асадівцях у Сирії (фото)

Смертник на завантаженому вибухівкою автомобілі прибув у місто Зайсун, де знаходилися військові, і здійснив атаку.

На місці атаки смертника. Фото: соцмережі.

Терористи ІДІЛ заявили про загибель 35 російських і сирійських військових у провінції Дараа на півдні Сирії. Про це повідомляється у Telegram-каналі Directorate 4, який займається моніторингом діяльності терористичних організацій, передають Патріоти України.

Смертник на завантаженому вибухівкою автомобілі прибув у місто Зайсун, де знаходилися військові, і здійснив атаку. При цьому в Міноборони Росії спростували цю інформацію, заявивши, що жодної атаки на військових не було і вони продовжують "виконувати завдання".

"Жодних втрат російських військовослужбовців як у провінції Дераа, так і взагалі на території Сирійської Арабської Республіки, не було і немає", - стверджують у РФ. "Всі російські військовослужбовці живі, здорові й виконують завдання за призначенням у плановому режимі", - заявили в Міноборони.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...