Дії Данилюка межують зі зрадою, за "опоблоківців" і казати годі: Чорновіл розповіла, чому випуск військової техніки для фронту впав в рази

Самодури з ВР, що пройшли до парламенту під гаслами «повернути награбоване в бюджет», заблокували прийняття законопроекту про так звану «спецконфіскацію». Тому оборонні заводи з квітня пішли на «канікули». І це під час війни, обурюється нардеп.

Ілюстрація:ukr.mediaУ країні зупинилися військові заводи через відсутність фінансування в Державному бюджеті. Про це пише у блозі Цензор.нет нардеп Тетяна Чорновіл, інформують Патріоти України.

Наприклад, минулого року Львівський бронетанковий завод відправив на фронт 130 одиниць бронетехніки, цього року - 13 одиниць.

Так сталося, бо згідно з Держбюджетом 2016 року на фінансування оборонних заводів мусили піти «кошти Януковича». Але самодури з Верховної Ради, що пройшли до парламенту під гаслами «повернути награбоване в бюджет», заблокували прийняття законопроекту про так звану «спецконфіскацію». Тому оборонні заводи з квітня пішли на «канікули». І це під час війни!

Був знайдений тимчасовий вихід з ситуації - надати можливість хоча б кільком заводам залучити кредитні кошти державних банків під державні гарантії.

Однак міністр фінансів Олександр Данилюк блокує прийняття постанови Уряду для того, щоб механізм держгарантій запрацював.

Якщо ми втратимо ці висоти...: У Часовому Яру вирішується доля Донецької області, - Дикий

неділя, 12 травень 2024, 11:30

Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий розповів, що за Часів Яр тривають важкі бої, росіяни не мають просування у місті. Про це він розповів в етері "Еспресо". "Я думаю, що в росіян не має мети захопити Часів Яр під конкретну дату. Вті...

Віцеканцлер Швейцарії помер під час гірського походу

неділя, 12 травень 2024, 11:28

У п’ятницю, 10 травня, під час походу в гори помер віцеканцлер Швейцарії Андре Сімонацці. Політику було 55 років. Про це повідомила пресслужба швейцарського уряду. «Він любив шукати відпочинку в горах. У п'ятницю він знепритомнів під час одного зі свої...