"Для них задовільним є будь-який з цих варіантів, навіть мінімальний": Арестович розповів про три сценарії Кремля для України (відео)

На думку експерта, насамперед Кремль намагатиметься отримати "свого" президента.

Олексій Арестович. Фото: Апостроф.

Росія буде намагатися отримати в результаті виборів в Україні підконтрольного президента і недієздатний парламент. Про це військовий експерт і блогер Олексій Арестович розповів в інтерв'ю, передають Патріоти України.

На думку експерта, насамперед Кремль намагатиметься отримати "свого" президента: "Жінка з косою - однозначно їх, тому що там настільки тісні газпромівські зв'язки, що просто страшно говорити про це".

У разі провалу увагу буде зосереджено на парламенті, - він повинен буде або постійно перебувати в конфлікті з президентом і заважати проводити проєвропейські реформи, або провести в Раду маленькі партії, через які фрагментований парламент не зможе прийти до єдиної думки через велику кількість фракцій.

"Для них задовільним є будь-який з цих варіантів, навіть мінімальний. Тому вони не дуже турбуються, і, судячи з усього, їм, напевно, вдасться змікшувати наш парламент і зробити його ще більш недієздатним, ніж нинішній. Вони до цього йдуть і, я так думаю, успішно вирішать це завдання хоча б у мінімальному пакеті", - зауважив Арестович.

"Уся ця стратегія гібридної війни не передбачає масштабні дії, а мінімально необхідне втручання. Як у Криму, як під час вторгнення в серпні 2014-го, як на дипломатичному, телевізійному, інформаційному фронтах, як в історії з парламентом. Там платять мінімум, тому що розуміють, що великі планувальники відразу потраплять під санкції, а це означає падіння бюджетів. Значить, потрібно вміти вирішувати завдання малими бюджетами. І вони це роблять", - резюмував військовий експерт.

Джерело: Апостроф

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...