Для Путіна економічне зростання РФ не важливе: Турчинов назвав імовірну причину військового загострення на Донбасі

Олександр Турчинов наголосив, що російський президент ставить військові перемоги Росії понад усе.

Олександр Турчинов. Фото:www.segodnya.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов під час зустрічі з міністром закордонних справ Королівства Норвегія Бьорге Бренде заявив, що Путін вибудовує небезпечну тоталітарну модель управління. Про це йшлося під час їхньої зустрічі сьогодні в Києві, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу РНБО.

Секретар РНБО України наголосив, що президент РФ "вибудовує небезпечну тоталітарну модель управління", і тому для нього "економічне зростання Росії не настільки важливе, ніж військові перемоги, що може бути ще однією причиною військового загострення на сході України".

Також Турчинов висловив вдячність уряду Норвегії за послідовну підтримку України і наголосив, що сьогодні важливо не допустити скасування санкцій щодо Росії. "Дуже важливо, щоб санкції продовжувалися та посилювалися, оскільки це єдиний мирний механізм, здатний зупинити подальшу мілітаризацію Російської Федерації", - додав він.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....