Для РФ головним є не Китай і Сирія. Трампу дуже важливо зрозуміти, чому найслабше місце Росії - Україна - політолог (відео)

На думку Віктора Небоженка в найближчі кілька місяців не буде ніяких чітких установок і зрушень Вашингтона в бік Києва.

Віктор Небоженко. Фото::Антикор

10 лютого 2017 в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" відбулася прес-конференція на тему: "Політична весна: курс на турбулентність?" за участю директора Інституту глобальних стратегій Вадима Карасьова, експерта корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтина Матвієнка, директора соціологічної служби "Український барометр" Віктора Небоженка. Відео прес-конференції викладено на каналі Ukrlife.tv на Youtube, передають Патріоти України.

Гості запропонували громадськості своє бачення того, яким буде весняний політичний сезон 2017 в Україні: якою буде доля парламентської коаліції, Мінських угод, конфлікту на Донбасі (особливо після загострення в Авдіївці), відносин України і США; чи будуть дострокові вибори і коли саме; піде Кабмін чи окремі міністри у відставку тощо.

Зокрема Віктор Небоженко наголосив на тому, що у США є установка на перезавантаження американо-українських відносин.

"Україна є природним, хоч і дуже слабким союзником США. Інше питання, що їх не влаштовує політичний клас, спосіб управління цією країною, вони будуть займатися аудитом українського фінансування, нашої військово-політичної допомогою. Буде серйозне перезавантаження українського політичного ландшафту", - уточнив Небоженко.

"Трамп - не просто будівельник і бізнесмен. Він не буде відмовлятися від перспективної забудови тільки через те, що робочі разом з керуючими розікрали все, що можна. Буде змінюватися менеджмент", - сказав він.

Віктор Небоженко впевнений, що в найближчі кілька місяців не буде ніяких чітких установок і зрушень Вашингтона в бік Києва: "Ми, звичайно, зацікавлені в тому, щоб якомога швидше була особиста зустріч Трампа з Порошенком. Але це буде затягуватися з тієї простої причини, що для Росії головним є не Китай і Сирія, а Україна. і Трамп, як досвідчений переговірник, починає тягнути. Йому дуже важливо зрозуміти, чому найслабше місце Росії - Україна".

"У вас взагалі, Саш, нікого не лишилось майже": ГУР перехопило розмову з окупованої території про втрати армії Росії

понеділок, 6 травень 2024, 9:40

Російська Федерація продовжує нести великі втрати в Україні. Військовослужбовці країни-окупанта обурюються через ставлення до них керівництва та відсутність боєприпасів, передають Патріоти України. Військова розвідка України перехопила телефонну розмов...

Годі піддаватись на ядерний шантаж: Макрон задоволений нервовою реакцією Росії на свої заяви і пояснив суть плану "стратегічної невизначеності" по стримуванню агресора

понеділок, 6 травень 2024, 9:32

Президент Франції Еммануель Макрон вважає нервову реакцію Росії на запропоновану ним ідею стратегічної невизначеності свідченням того, що ця ідея працює. Про це він сказав в інтерв'ю газеті La Tribune. . "Стратегічна невизначеність означає не давати ...