Для цього перевели до Старобільська? Єфремов "відкупився" від перебування за гратами - ЗМІ (відео)

Засновник "ЛНР" більшу частину часу проводить вдома у начальника СІЗО.

Олександр Єфремов. Фото:ukrafoto.com

Як з'ясувалося, Єфремов втік не як належить в Росію, а поки що тільки в котедж до начальника в'язниці, який розташований в селі Підгорівка, будинок 60 а. Інформація про це з'явилася у відео на каналі TVgolosnaroda на Youtube, зазначають Патріоти України.

Як відомо, засновник "ЛНР" Олександр Єфремов недавно переїхав з київського ізолятора СБУ в рідну Луганську область, де розташувався в Старобільському СІЗО. Завдяки інсайду блогерам стало відомо, що Єфремов оселився тут в трикімнатній камері ЛЮКС з дорогою технікою, європейським ремонтом, гідромасажною ванною та іншими благами цивілізації (при цьому більшу частину часу проводить вдома у начальника СІЗО), а в той же час підслідні добровольці батальйону Айдар, які воювали за Україну розміщені в обшарпаній холодній камері, без будь-яких привілеїв.

У катівнях цього ізолятора крім Єфремова містяться близько 400 ЗК, серед яких мер окупованого Стаханова Борисов і українські солдати добровольці. Для того щоб перевірити дотримання норм законодавства та умови утримання ув'язнених блогери (помічник нардепа Сергія Мельничука В. Філімоненко і журналіст А. Липовецький) вирушили в цю установу.

Адміністрація СІЗО не очікувала в суботу (28.01.17) непроханих гостей і не дивлячись на вимоги законодавства, які зобов'язують забезпечувати помічникам нардепів безперешкодний доступ до приміщень, де утримуються ув'язнені, після дзвінка начальника ізолятора Михайла Череватого на відріз відмовила в доступі до блоку, де сидять підслідні.

Подробиці у відео:

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...