"Для тих, хто пропонує скасувати "Мінськ": Порошенко розповів про наслідки подібних рішень

Альтернатив мінським домовленостям небагато: військове вирішення конфлікту і відкритий наступ на РФ.

Петро Порошенко. Фото: All News.

Президент України Петро Порошенко назвав дві альтернативи мінському процесу: військове вирішення конфлікту та відмова від тимчасово непідконтрольних Україні окремих районів Донецької та Луганської областей. Про це він повідомив в інтерв’ю українським телеканалам, передають Патріоти України.

«Той, хто пропонує скасувати «Мінськ» – він має запропонувати альтернативу. Альтернативи дві: військове вирішення конфлікту і відкритий наступ на РФ. Я прошу порівняти військові бюджети та можливості, прошу взяти на себе відповідальність за майбутні жертви», – заявив Порошенко.

«Якщо ми говоримо про відповідальність – це означає одне, що ті політичні сили, які проти «Мінська», ставлять на меті відмовитися від цих територій, побудувати там кордон і сповідувати логіку території в обмін на мир. Хочу розчарувати, що ці політичні сили та їх прихильників, які проти «Мінська», не отримають ні миру, ні територій. Тому ці заяви абсолютно безвідповідальні», – додав президент.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...