Дмитро Пєсков розповів, що думає про аморальну поведінку своєї дружини (відео)

Танець Тетяни Навки на тему Голокосту викликав неоднозначну реакцію соцмереж - його назвали аморальним і блюзнірським.

Пєсков: "Я пишаюсь своєю дружиною". Фото: ЖЖ.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував танець на льоду своєї дружини Тетяни Навки на тему Голокосту, який викликав досить неоднозначну реакцію користувачів Мережі, пишуть Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

За словами Пєскова, це питання не є темою Кремля, але сам він пишається своєю дружиною:

"Я не думаю, що це якось стосується Кремля. В силу своєї роботи я істотно обмежений у можливості як це коментувати. Я пишаюся своєю дружиною, ось що я можу сказати", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, фігуристка Тетяна Навка і актор Андрій Бурковський виступили з номером в смугастих робах в'язнів Аушвіця, прикрашених зіркою Давида.

Передбачалося, що пара передасть атмосферу фільму "Життя прекрасне".

Однак, поєднання форми концтабору з посмішками і танцем на ковзанах у виконанні фігуристки і актора здалося користувачам соцмереж некоректним. Їх звинуватили в аморальності, відсутності етики і блюзнірстві.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...