"До Бузини їх": Одіозні екс-регіонали засвітилися на КремльТБ (фото)

О.Бондаренко, В.Колесніченко та І. Бережна взяли участь у ток-шоу пропагандиста Соловйова.

О.Бондаренко, В.Колесніченко та І. Бережна. Фото: Фейсбук.

Скандальні колишні народні депутати від Партії регіонів Олена Бондаренко, Ірина Бережна, а також їх колега Вадим Колесніченко засвітилися на кремлівському телебаченні, чим викликали невдоволення в соцмережі. Відповідний пост опублікував на своїй сторінці в Facebook політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на опубліковане Бондаренко фото на її сторінці в соцмережі.

"Олена Бондаренко у себе на ФБ розмістила фото: вона і Бережною з Вадимом Колесніченком - регіоналом, зрадником, тепер громадянином Росії і членом партії "Родина" (яка, природно, підтримує анексію Криму)", - написав він.

Голобуцький нагадав, що Колесніченко, проти якого ініційовано заочне досудове розслідування, ховається від правосуддя в Росії, і є фігурантом справ за ч.2 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило за собою тяжкі наслідки) та ч.3 ст.161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення у релігії) КК України.

"Ось так, не те що спокійно, а гордо і нахабно в Москві (між іншим, на шоу Соловйова) зустрічаються зі зрадниками ті, хто стопудово претендуватимуть на депутатські мандати парламенту України 9-го скликання. Якщо, звичайно, ніхто так і не збереться цьому перешкодити кримінальними вироками як мінімум", - додав він.

Коментатори тут же вибухнули гнівними тирадами на адресу політиків, висловлюючи обурення, що СБУ досі не зайнялася скандальними екс-регіоналами, а також бажаючи, щоб їх спіткала доля застреленого в Києві письменника-українофоба Олеся Бузини.

Як повідомляли Патріоти України, раніше Ірина Бережна написала пост ненависті на адресу українців з приводу вступу в силу безвізового режиму з Європою.

Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...

Все не так погано як декому здається: Голова Комітету збройних сил Сенату США спрогнозували термін контрнаступу ЗСУ

вівторок, 19 березень 2024, 8:14

США наразі вважають, що впродовж найближчих місяців і до кінця 2024 року українські військові відтіснятимуть росіян, а наступного року перейдуть у наступ і встановлять вогневий контроль над Кримом. Але для цього потрібна допомога США. Додаткове фінансу...