"До Бузини їх": Одіозні екс-регіонали засвітилися на КремльТБ (фото)

О.Бондаренко, В.Колесніченко та І. Бережна взяли участь у ток-шоу пропагандиста Соловйова.

О.Бондаренко, В.Колесніченко та І. Бережна. Фото: Фейсбук.

Скандальні колишні народні депутати від Партії регіонів Олена Бондаренко, Ірина Бережна, а також їх колега Вадим Колесніченко засвітилися на кремлівському телебаченні, чим викликали невдоволення в соцмережі. Відповідний пост опублікував на своїй сторінці в Facebook політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на опубліковане Бондаренко фото на її сторінці в соцмережі.

"Олена Бондаренко у себе на ФБ розмістила фото: вона і Бережною з Вадимом Колесніченком - регіоналом, зрадником, тепер громадянином Росії і членом партії "Родина" (яка, природно, підтримує анексію Криму)", - написав він.

Голобуцький нагадав, що Колесніченко, проти якого ініційовано заочне досудове розслідування, ховається від правосуддя в Росії, і є фігурантом справ за ч.2 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило за собою тяжкі наслідки) та ч.3 ст.161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення у релігії) КК України.

"Ось так, не те що спокійно, а гордо і нахабно в Москві (між іншим, на шоу Соловйова) зустрічаються зі зрадниками ті, хто стопудово претендуватимуть на депутатські мандати парламенту України 9-го скликання. Якщо, звичайно, ніхто так і не збереться цьому перешкодити кримінальними вироками як мінімум", - додав він.

Коментатори тут же вибухнули гнівними тирадами на адресу політиків, висловлюючи обурення, що СБУ досі не зайнялася скандальними екс-регіоналами, а також бажаючи, щоб їх спіткала доля застреленого в Києві письменника-українофоба Олеся Бузини.

Як повідомляли Патріоти України, раніше Ірина Бережна написала пост ненависті на адресу українців з приводу вступу в силу безвізового режиму з Європою.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...