До останнього подиху захищатиме режим свого чоловіка: Онкохвора дружина Асада звернулася до сирійців

У Асми Асад виявили злоякісну пухлину молочної залози на ранній стадії, вона проходить лікування в одній з лікарень Дамаска.
Асма Асад проходить курс лікування в одній із лікарень Дамаска. Фото: SANA.

Дружина президента Сирії Асма Асад опублікувала своє звернення до сирійців після того, як у неї було виявлено онкологічне захворювання, передають Патріоти України.

"Я частина народу, який навчив світ стійкості і протистояння жорсткої ізоляції. Моя рішучість виходить з вашої рішучості і стійкості за всі минулі роки", - заявила Асма Асад.

У неї виявили злоякісну пухлину молочної залози на ранній стадії. Асма Асад проходить лікування в одній з лікарень Дамаска від онкологічного захворювання. Агентство SANA з посиланням на прес-службу сирійського лідера опублікувало фотографію, на якій президент Сирії відвідує свою дружину в лікарні в Дамаска.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...