До учасників блокади Донбасу їдуть кілька автобусів з силовиками, - волонтер

В Штабі блокади торгівлі з окупантами чекають на військових і кажуть, що запропонують їм ознайомитися з положеннями статті Кримінального кодексу України «Державна зрада» і поняттям «злочинний наказ».

Ветерани АТО погрожують знищити магістралі. Фото: hromadskeradio.org.

До учасників блокади з окупованими територіями в Луганській області їдуть кілька автобусів з силовиками. Про це повідомила волонтер Олена Швидка, пишуть Патріоти України.

За її словами, волонтерами були помічені автобуси, які рухаються в бік блокади.

«Були помічені автобуси, які рухаються в бік блокади. Невідомо, чи була це Нацгвардія, або інші формування. Військова форма, зі щитами, в повній екіпіровці. Інформація була отримана з самого блокпоста», - заявила Швидка.

Дану інформацію прокоментував один з організаторів блокади Анатолій Виногородський. За його словами, учасники блокади будуть раді, якщо силовики їдуть їм допомагати. В іншому випадку, каже Виногородський, учасники блокади будуть змушені застосувати більш радикальні методи. Не виключається, що магістралі будуть фізично знищені.

Тим часом в Штабі блокади торгівлі з окупантами порадили силовикам ознайомитися з положеннями статті Кримінального кодексу України «Державна зрада» і поняттям «злочинний наказ».

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...