​"Доброго дня, Україно!", - новопризначений посол США звернулася до народу нашої держави (відео)

Пані Йованович у нас не чужа. У 2001-2004 роках працювала у Києві заступником американського посла та була тимчасовим повіреним.

Марі Йованович

За словами пані посла вона їде до нас зі своєю собакою та з нетерпінням чекає на зустріч зі старими знайомцями, зазначають Патріоти України.

"Доброго дня, Україно! Мене звати Марі Йованович. Мені випала честь стати новим послом Сполучених Штатів в Україні. Мені надзвичайно приємно повернутися в Україну. Мені дуже подобалося жити і працювати в Україні. І зараз я з нетерпінням чекаю на можливості мандрувати (Україною) і пізнавати всі її куточки разом з моїм собакою... зустрітися зі старими друзями та знайти нових і з'їсти цілу миску справжніх українських вареників", - заявила Йованович.

Троє досі у реанімації: У якому стані діти, які постраждали під час удару росіян по стадіону в Харкові (фото)

четвер, 9 травень 2024, 12:14

Внаслідок удару росіян по школі у Харкові станом на четвер, 9 травня, троє дітей перебувають у реанімації, одну дівчинку виписали на амбулаторне лікування. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Він нагадав,...

"Знову у країні відважних": Президентка Європарламенту привітала українців, знаходячись на вокзалі у Києві (відео)

четвер, 9 травень 2024, 11:45

Сьогодні, 9 травня, до Києва з візитом прибула президентка Європейського парламенту Роберта Метсола. Європейська представниця прибула до столиці потягом. Про це Метсола повідомила у соцмережі Х, передають Патріоти України. Президентка Європарламенту та...