Добити "пораненого" фюрера: В Лондоні організовують "хрестовий похід" проти Путіна

Очолити антикремлівський опір з Лондона планує російський опозиціонер та екс-власник ЮКОСа Михайло Ходорковський.

Михайло Ходорковський. Фото:ipress.ua

Михайло Ходорковський планує з Лондона організувати антикремлівський опір. Як повідомляє німецьке видання Die Welt, у даний час Ходорковський з сім'єю живе в Швейцарії, але планує переїхати, передають Патріоти України з посиланням на Иносми.ру.

"Я серйозно думаю подати прохання про отримання політичного притулку у Великобританії", — говорить опозиціонер. Звідти він планує розпочати активну політичну діяльність разом зі своїм фондом "Відкрита Росія". Усе це викликає занепокоєння його оточення.

Тому що Лондон ще ніколи не був безпечним місцем для російських дисидентів. У 2006 році спалахнув скандал навколо вбивства Олександра Литвиненка.

Критик Путіна, який раніше працював на російські спецслужби, втік до Англії, де був отруєний радіоактивним полонієм-210. І ось зараз, як зазначає видання, Ходорковський є найвідомішим за кордоном критиком Путіна.

"В останні роки Лондон, на жаль, став небезпечним місцем для росіян", - зазначив Юрій Фельштинський, який видав у співавторстві з Литвиненком книгу "ФСБ підриває Росію".

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...