У Росії силовики провели обшуки у соратників Ходорковського

Обшуки проходять по "першій справі ЮКОСа", відкритій в 2003 році. Рух "Відкрита Росія" підозрюється в тому, що існує за гроші, отримані тоді компанією Ходорковського.

Силовики прийшли з обшуками до соратників Ходорковського. Ілюстрація:РБК-Украина

Вранці, 5 жовтня слідчі провели обшуки у ряду представників руху "Відкрита Росія", заснованого російським олігархом і колишнім політичним в'язнем Михайлом Ходорковським. Про це повідомили російські ЗМІ, посилаючись на представників руху, передають Патріоти України.

Обшуки почалися о 6:30 ранку. Вони проходять по "першій справі ЮКОСа", відкритій в 2003 році. "Відкрита Росія" підозрюється в тому, що існує за гроші, отримані тоді компанією Ходорковського.

Слідчі обшукали квартири головного редактора "Відкритої Росії" Вероніки Куцилло, батьків голови руху Олександра Соловйова, виконавчого директора "Відкритої Росії" Тимура Валєєва, системного адміністратора Артема Мініча, дочки головного редактора Центру управління розслідуваннями Андрія Коняхіна і менеджера виконавчої дирекції руху Ніни Алексе.

"Відкрита Росія" - рух, заснований Ходорковським з метою просування в Росії демократії через Інтернет.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...