Доказів багато: Росія у Гаазі усвідомила неминучість відповідальності за крах Boeing-777 на Донбасі - МЗС України

Речниця МЗС України наголосила, що російська сторона в заключний день слухань в суді знову вдалася до своєї звичайної тактики - звинуватити інших в тому, що робить сама.

Родичі загиблих в катастрофі МН-17 у Гаазі. Ілюстрація:Texty.org.ua

Російська Федерація усвідомлює, що відповідальність за крах малайзійського Boeing-777 в липні 2014 року в небі над Донецькою областю неминуча. Про це прес-секретар Міністерства закордонних справ України Мар'яна Беца написала в своєму Twitter, передають Патріоти України.

Речниця МЗС підвела підсумки заключного дня слухань позову "Україна проти Росії" в Міжнародному кримінальному суді ООН в Гаазі.

"З російських свідчень очевидно, що великий страх викликає справа МН17. Справа сама по собі не зникне. Доказів багато. Відповідальність - неминуча", - заявила представник МЗС України.

Також вона зазначила, що російська сторона в заключний день слухань знову вдалася до своєї звичайної тактики - звинуватити інших в тому, що робить сама.

"Мета РФ - ускладнити прийняття судом рішення", - додала Беца.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...