"Донбаська держава": Нардеп про небезпеки, які ховає в собі закон від "Опоблоку"

Цей законопроект - чергова провокація, яка покликана розхитати ситуацію, створити додаткові теми для дискусії.

Руслан Сидорович. Фото:ua.112.ua

Автори законопроекту "Про особливості управління окремими територіями Донецької і Луганської областей" переслідують дві мети. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив народний депутат від "Самопомочі" Руслан Сидорович, інформують Патріоти України.

"Досить подивитися, хто є автором відповідного законопроекту. Я неодноразово говорив, що "Опозиційний блок"- це не опозиція до української влади, це опозиція до української державності. Цей законопроект - чергова провокація, яка покликана розхитати ситуацію, створити додаткові теми для дискусії. І в такий штовханині ці політики спробують виторгувати для себе додаткові преференції", - зазначив Сидорович.

За його словами, даний законопроект несе загрозу українському суверенітету. "Крім іншого, це спроба легалізувати бойовиків і створити "Донбаську державу", - підсумував Сидорович.

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...