Донбасу й Сирії мало: Росія планує ще один масштабний конфлікт, - Безсмертний (відео)

Загострюється ситуація на кордоні Росії з Білоруссю.

Роман Безсмертний. Фото: скріншот

Є побоювання, що назріває конфлікт на кордоні між Білоруссю та Росією. Таку думку в ефірі ток-шоу "ЧЕ" на 24 каналі висловив представник України в тристоронній контактній групі в Мінську Роман Безсмертний, повідомляють Патріоти України.

"Я більше хвилююся за те, що не за горами конфлікт на кордоні між Білоруссю та Росією. Ситуація дуже складна", - сказав він.

Також Безсмертний прокоментував ситуацію на Донбасі. "З приводу відновлення активних бойових дій. Потрібно готуватися до кількох варіантів розвитку подій. Один із них - це загострення ситуації. Тут сирійська війна, війна в Україні - це не останні осередки загоряння, на які піде Путін.

Очевидно, що це дало йому можливість посадити за стіл переговорів Обаму, європейських лідерів тощо. Він цим собі створює роль учасника геополітичного заходу. Але потрібно зважати на те, що це все почав він", - наголосив Безсмертний.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...