Донецьк здригається від канонади: Захарасти пішли в наступ широким фронтом, в бій кинуто ствольну артилерію та бронетехніку

​Ворог пішов у наступ широченною дугою від Донецька до Маріуполя. Є перши відомості про загиблих та поранених.

Тривожні новини у суботу вечором поступають з різних джерел, зазначають Патріоти України. Так відомий ветеран АТО, нині волонтер Мирослав Гай повідомляє у соцмережі. "Опять потери. 1 - "200", 2 - "300". Мина. 13 Бат, - пишет Мирослав. - По всей линии Донецк - Марик (Маріуполь. - ПУ) идут обстрелы. Телефон не умолкает. Прилет, прилет, прилет".

"Народний Герой України" волонтер Річард Горда повідомляє про сильні обстріли українських позицій в районі Авдіївки.

"На юго-восточной окраине Авдеевки полтора часа идет бой, - сообщает он. - После стрелкового и гранатометов, наши позиции обстреливают с минометов".

Видання «Інформатор» з посиланням на власні джерела повідомляє про те, що противник під Донецьком перейшов не обмежився обстрілами і перейшов у наступ.

У околицях Донецька російські терористи розгортають потужний наступ з використання бронетехніки і артилерії. При цьому, використовують потужні гармати 122 мм.

За ствердженням видання, найманці Путіна активно стягують техніку між Текстилем і Петрівкою. Сильні артудари наносяться по наших позиціях в районі шахти Бутівка. Так само – в районі Путилівки. Спроби прорватися приймаються в районі Гнутового.

"Рускій мір" несе лише смерть: У мережі показали, на що окупанти перетворили Роботине (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 9:14

Село Роботине повністю зруйноване окупантами. У населеному пункті не залишилось жодної вцілілої споруди, передають Патріоти України з посиланням на Сили оборони півдня в Telegram. "Ось так зараз виглядає Роботине, яке навіть неможливо назвати населеним...

У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

вівторок, 16 квітень 2024, 8:43

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків н...