Допомога ЗСУ: У США планують закупити снайперське спорядження для української армії

Йдеться про закупівлю 630 предметів військового спорядження, яке відправлять в Україну.

Ілюстрація:Главком

США збираються здійснити закупівлю військового спорядження, яке планується відправити в Україну. Про це йдеться в контракті від держдепу США, розміщеному на сайті компанії GovTribe, що надає доступ до федеральним контрактним можливостям. Як зазначається, мова йде про контрактні можливості в регіональному відділі підтримки закупівель США у Франкфурті, передають Патріоти України з посиланням на УНН.

Зазначено, що оголошено про закупівлю коліматорних прицілів типу EOTech XPS3 або аналогічних, тактичних ліхтариків для автоматів типу SureFire M952 V-BK, оптичних прицілів типу Leupold Mark 6 M5C2, далекомірів типу Bushnell Elite 1 Mile CONX.

Також в тендері вказані портативні метеостанції типу Kestrel Elite 5700 з додатком балістики, тактичні підзорні труби типу Leupold Mark 4, армійські рюкзаки, кейси для зброї, тактичні біноклі типу Steiner 10X28 (T1028), набори для тактичного маскування з костюмами та інше снайперське спорядження.

Згідно з текстом контракту, в цілому мова йде про 630 предметів снайперського спорядження. Сума для закупівель не вказується.

Як наголошується в документі, обладнання повинно бути тільки новим, не з "сірого" ринку і не відремонтованим. Обладнання повинно бути в оригінальній упаковці, ніколи не використовуватися і не змінюватися якимось чином, йдеться в документі.

"Всі цінові пропозиції мають передбачати доставку за допомогою авіаперевезення до Києва, Україна. Жодна часткова поставка не допускається, якщо інше не обумовлено з представником замовника на момент присудження контракту", - йдеться в тексті тендера.

Як зазначається, повна адреса для доставки в Києві "буде надана при замовленні".

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...