Доповідь спецслужб США: Трамп замовляв повій в Москві, - BuzzFeed

Російські спецслужби прослуховували номер в готелі Ritz Carlton, куди Дональд Трамп в 2013 році запрошував московських проституток.

Дональд Трамп. Фото: BBC.

Американське видання BuzzFeed опублікувало 35-сторінкову доповідь із зібраним російськими спецслужбами компроматом на обраного президента США Дональда Трампа, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Автор доповіді заявляє, що колишній співробітник російських спецслужб розповів йому про стеження ФСБ за Трампом, коли той був у Москві в 2013 році. Зокрема, як стверджується, російські спецслужби прослуховували номер в готелі Ritz Carlton, куди Трамп запрошував повій.

BuzzFeed зазначає, що ця доповідь кілька місяців обговорювалася в середовищі журналістів, парламентаріїв і представників розвідки. Кореспонденти видання намагалися перевірити факти, що містяться в документі, але не змогли підтвердити або спростувати їх.

При цьому в документі є неточності, які Buzzfeed називає "явними помилками". Так, автор кілька разів помилився в назві "Альфа-Груп" і називає підмосковну Барвиху місцем, де живуть виключно представники вищих гілок російської влади і їх наближені.

Трамп вже назвав доповідь фейковою, а її публікацію - "політичним полюванням на відьом".

Радник обраного президента Келліенн Конвей також заявила, що їй нічого не відомо про те, що представники американської розвідки доповідали Трампу про компромат, що міститься в документі.

Нагадаємо, раніше телеканал CNN заявив, що в двохсторінковому додатку до доповіді розвідки США про "втручання" Росії в процес виборів президента спецслужба також представила засекречені документи, згідно з якими у російських спецслужб є компромат на обраного президента США Дональда Трампа. Він включає як особисті дані, так і фінансову документацію.

За даними телеканалу американські спецслужби, в тому числі, спиралися на інформацію від колишнього співробітника британської розвідки, який, в свою чергу, отримав її від російських джерел. Ця людина, як стверджується, колишній агент британської розвідки МІ-6, який працював в Росії в 1990-х роках.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: