Допропагувались: Окупований Крим заявив про готовність забезпечувати Україну електроенергією

Аксьонов вже розрекламував другу нитку так званого енергетичного моста з Кубані.

Сергій Аксьонов. Фото:www.unn.com.ua

Так званий "голова" Криму Сергій Аксьонов заявив, що окупанти готові постачати російську електроенергію в Херсонську область. Про це пише видання Крым.Реалии, повідомляють Патріоти України.

За словами Аксенова, із запуском другої черги енергомоста з Кубані, Крим зможе забезпечувати російською електрикою Херсонську область.

"Я знаю, що ми збиралися подавати електроенергію в Херсон по нинішній ситуації, після включення другої нитки (енергомоста з Кубані - ред.)", - сказав він.

Також глава окупаційної влади нагадав, що не має інформації про відновлення поставок електроенергії до Криму з енергосистеми України.

"У мене поки інформації з диспетчерського центру немає. Інформацію на цей рахунок буде коментувати федеральне міністерство енергетики", - заявив Аксьонов.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...