Дороги розійшлися: "Батьківщина" не ініціюватиме позбавлення Савченко депутатського мандата - Тимошенко

Лідерка "Батьківщини" пояснила, що не згодна з Савченко в питанні переговорів з терористами "ДНР" та "ЛНР", які та вважає прийнятними.

Юлія Тимошенко і Надія Савченко. Фото:Час Пик

Партія "Батьківщина" не ініціюватиме позбавлення мандата нардепа Надії Савченко, незважаючи на розбіжності в поглядах. Про це 16 грудня журналістам заявила лідер фракції Юлія Тимошенко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Гордон.

Нардеп зазначила, що українці віддали свої голоси за Савченко, тому вона має право працювати у Верховній Раді.

За її словами, напередодні відбулося засідання фракції за участю Савченко, в ході якого визначилося, що "їх дороги розійшлися", і надалі Надія працюватиме самостійно як позафракційний депутат.

Тимошенко додала, що в планах Савченко створення власного громадського руху.

Політик пояснила, що не згодна з Савченко в питанні переговорів з терористами "ДНР" та "ЛНР", які та вважає прийнятними.

Лідер фракції підкреслила, що переговори повинні проходити в будапештському форматі за участю, крім України і РФ, США, Великобританії та Євросоюзу. Тимошенко додала, що визнання ватажків терористів стороною переговорів легітимізує їх.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...