Достойно Книги рекордів Гіннеса: В парламент Білорусі вперше в історії потрапив опозиціонер

Один голос члена Об'єднаної громадянської партії Анни Канопацької на «політичний ландшафт» в країні не вплине, але подасть сигнал Заходу про готовність білоруського суспільства до змін.

11 вересня відбулися вибори в білоруський парламент. Фото: by24.org.

Принаймні один опозиціонер був обраний до парламенту Білорусі. Це сталося вперше за 20 років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Як заявила голова ЦВК Білорусі Лідія Єрмошина, до парламенту пройшла член опозиційної Об'єднаної громадянської партії Анна Канопацька.

Агентство повідомляє, що це не змінить «політичний ландшафт» в країні, проте подасть сигнал про те, що влада країни робить деякі поступки Заходу, вимагаючи демократичних змін.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...