Досить заробляти на крові українців та загрозі цивілізованому світові: Держдеп США закликали Німеччину прислухатися до сусідів у питанні "Північного потоку-2"

Політики та бізнес ФРН добре розуміють, куди спрямовуються їхні кошти від угод з режимом Путіна. Аби не справдилися слова кайзерівського агента Леніна: «империалисты сами продадут нам веревку, на которой мы их повесим»

Сполучені Штати вітають прийняту Європарламентом резолюцію, яка визнає будівництво газопроводу "Північний потік-2" політичним проектом, що загрожує європейській енергетичній безпеці, і закликають ФРН дослухатися до думки сусідів. Про це заявив представник Держдепартаменту США Роберт Палладіно, зазначають Патріоти України.

"Резолюція Європейського парламенту від 12 грудня знову підтверджує важливість ролі України в європейській енергосистемі і засуджує будівництво підтримуваного Кремлем трубопроводу "Північний потік-2" як політичний проект. Ми наполегливо закликаємо Німеччину прислухатися до побоювань багатьох сусідів, безпека яких буде підірвана цим трубопроводом", - йдеться в заяві.

США також вітають рішення ЄС про продовження економічних санкцій проти Росії.

"Ми підтримуємо позицію ЄС про те, що напад Росії на українські судна в Чорному морі 25 листопада є порушенням міжнародного права, і вітаємо зусилля ЄС з надання підтримки тим районам України, на які негативно вплинула агресія Росії в Азовському морі", - заявили в Держдепі.

"Сполучені Штати будуть і надалі притягувати Росію до відповідальності за її дії і ми будемо продовжувати працювати з європейськими партнерами і союзниками, щоб представити єдиний фронт проти агресії Кремля", - резюмував Палладіно.

Як повідомлялося, депутати Європарламенту в резолюції від 12 грудня назвали проект з будівництва газопроводу "Північний потік-2" "політичним, який несе загрозу європейській енергетичній безпеці".

У той же день Палата представників Конгресу США ухвалила резолюцію, у якій виступила проти завершення будівництва російського газопроводу "Північний потік-2".

У резолюції проти завершення будівництва російського газопроводу, зокрема, міститься заклик до урядів європейських держав відмовитися від "Північного потоку-2".

Крім цього, висловлюється підтримка запровадженню санкцій відносно газопроводу згідно з частиною 232 "Закону про протидію супротивникам Америки через санкції".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...