"Довбо*об, бл**ь!": Під час судового засідання Савченко вилаялася на прокурора (відео)

Нардепу нібито не сподобалося те, що прокурор провів аналогію між її справою і історією спецназівців РФ.

Надія Савченко у залі суду. Фото:скрін відео

Нардеп Надія Савченко нецензурно вилаялася на адресу державного обвинувача, прокурора з Головної військової прокуратури Олександра Банника, в залі суду в п'ятницю, 23 березня. Про це пише УНІАН, передають Патріоти України.

Савченко обурило висловлювання прокурора, в якому він порівняв її справу зі справою російських спецназівців Александрова і Єрофєєва. "Вони тоді виглядали краще, оскільки їм вистачило розуму не влаштовувати терористичний акт на території власної країни", – сказав Банник.

У відповідь Савченко не стала стримувати емоцій: "... Мені прикро, що такі, як ви, є стовпами, на яких тримається ця влада. Потім вас підпиляють, змішають і будете на фронті погибать, як зараз погибають наші солдати…А колись вони так само, добробати, тримали, як стовпи, цю грьобану владу!", – сказала вона.

Далі Савченко не стрималася і вигукнула: "Довбо*об, бл**ь!".

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...