​"Дрібний інцидент, який не вимагає взагалі коментування", - слова Гройсмана стосовно атаки на посольство РФ викликали істерику в Росії (відео)

Адепти «русского мира» біснуються як через сам факт дрібного хуліганства, так і за позицію української влади в оцінювання інциденту біля другорядної будівлі диппредставництва у Києві.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відреагував на напад на одну з будівель російського посольства в Україні, який відбувся 17 вересня. Патріоти України нагадують, що апарат російського посольства з працівниками перебрався у нове помешкання на Подолі, стара будівля біля Солом’янської площі нині виконує другорядні функції.

.

"Це хуліганство, воно неприйнятне тому, що столиця України — Київ — повинна бути зовсім іншим прикладом культури. Тому я вважаю, що це такий дрібний інцидент, який не вимагає взагалі коментування", — сказав український прем'єр.

Дані слова Гройсмана викликали гнівну реакцію в російських користувачів мережі.

"А як розцінять бандерлоги таке дрібне хуліганство, як спорожнення 5 асенізаторських машин на територію їх посольства?", "такий дрібний інцидент, який не потребує взагалі коментування - САМ ТИ дрібний інцидент, який не потребує взагалі коментування", - пишуть росіяни в коментарях на прокремлівському сайті "РИА Новости".

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...