"Друг мого ворога...": Голова МЗС Угорщини запропонував Євросоюзу відновити торгівлю з Росією

За словами угорського дипломата, економічні і торговельні відносини між Росією і Європою зараз рухаються в дуже поганому напрямку.

Петер Сійярто. Фото:eurointegration.com.ua

Глава Міністерства закордонних справ Петер Сійярто вважає, що в інтересах Європи відновити торгівлю з Російською Федерацією. Міністра цитує офіційний сайт угорського уряду, передають Патріоти України.

Петер Сійярто зазначив, що у світовій торгівлі розгортається війна і "в економічних інтересах Європи відновити співпрацю з Євразією, що в основному означає Росію". Він також додав, що лідери Євросоюзу раніше вже підтримували створення зони вільної торгівлі "від Лісабона до Владивостока".

"Економічні і торговельні відносини між Росією і Європою зараз рухаються в дуже поганому напрямку. Слід визнати, що існує значне російсько-європейське економічне співробітництво, але воно базується на подвійних стандартах, оскільки під поверхнею компанії з західноєвропейських країн укладають великі угоди з російськими підприємствами", -сказав Сійярто.

Джерело: ТСН.ua

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: