Друг Путіна рветься у канцлери Німеччини

Лідер німецької правопопулістської партії заявив, що Росія не поверне Україні Крим, і санкції у цьому ніяк не допоможуть.

Александер Гауланд. Фото:YouTube

Незважаючи на санкції, Росія ніколи не віддасть Україні Крим. Про це в інтерв'ю Deutsche Welle заявив Александер Гауланд, який разом з Аліс Вайдель очолює передвиборний список правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини" (АдН), передають Патріоти України.

"Росія вже ніколи не поверне Крим. Я не думаю, що санкції можуть на щось вплинути", - заявив Гауланд.

АдН послідовно виступає за скасування санкцій, введених проти Москви за анексію українського півострова. Сам Гауланд, за його висловом, "певною мірою" відповідає в партії за зовнішню політику. "Хоча в анархістської партії цього начальника не буває. А ми - саме анархістська партія", - додав він.

Як відомо, 5 серпня глава Вільної демократичної партії Крістіан Лінднер заявив, що питання анексії Криму необхідно тимчасово "загерметизувати" і спочатку досягти прогресу за іншими пунктами відносин з Москвою.

Згодом Лінднер прояснив свою позицію, заявивши, що його партія не визнає анексію Криму. Але оскільки наразі проблему окупації розв’язати неможливо, не варто прив’язувати до неї інші питання, адже інакше не вдасться досягнути прогресу у відносинах з Росією.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...