Дружина Андрія Тетерука вставила свої "5 копійок" стосовно скандальної бійки чоловіка з Кужель (відео)

Жінка запевнила, що чоловік її ніколи не обманював.

Андрій Тетерук з дружиною. Фото: скрін відео

Нещодавно у житті нардепа Андрія Тетерука стався перший за час його політичної кар'єри скандал. Про це йдеться у предачі Каті Осадчої Світське життя, повідомляють Патріоти України.

Нардеп від партії "Батьківщина" Олександра Кужель заявила, що Тетерук її вдарив пляшкою по голові. Зрештою, Кужель заявила, що у неї струс мозку, вона лежала у лікарні.

Насправді ж, стверджує Тетерук, все було інакше. "Давайте дочекаємось для коментування результатів генпрокуратури, розслідування, яке вони проводять. Я захищатиму свою честь.

Я вважаю, що це була дійсно провокативна ситуація, яку дуже вміло використали проти мене. Я ще раз повторюю, що я її не бив. Під час її ударів вона наштовхнулася на ту пляшку, яку я тримав у руках. Жодним чином я не піднімав на неї руки", - запевнив Тетерук.

Своєю чергою жінка нардепа Людмила Тетерук стала на захист чоловіка і розповіла, як відреагувала на цей скандал. "Жодного разу в житті мене чоловік не обманув.

Коли я почула це по телебаченню, я зателефонувала і спитала. Він мені сказав, що не бив її", - сказала пані Тетерук.

Нехай Путін здогадується, що ми можемо зробити: Сікорський зробив заяву про західні війська

неділя, 5 травень 2024, 9:40

Господаря Кремля Володимира Путіна треба тримати в невизначеності, щодо можливих кроків Заходу. Про це заявив очільник МЗС Польщі Радослав Сікорський в інтерв’ю BBC World, передає RMF 24. Посилаючись на слова президента Франції Емманюеля Макрона про те...

Білий дім поділивмя розрахунками де окупації України: Салліван спрогнозував, коли ЗСУ перейдуть в стратегічний контрнаступ

неділя, 5 травень 2024, 8:47

Україна після отримання військової допомоги США планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році. Про це у суботу, 4 травня, заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, передає FT. Так, Салліван сказав, що він очікує "прогресу Рос...