Найскандальніший учасник Євробачення відрікся від Росії і вже встиг полюбити Україну (відео)

Представник Болгарії на Євробаченні Крістіан Костов, який зайняв друге місце, розповів про свою сім'ю, російського продюсера і плани на майбутнє.

Крістіан Костов. Фото: МК.

Представник від Болгарії на Євробаченні-2017, яке відгриміло у Києві, Крістіан Костов стверджує, що ньому немає нічого російського. Таку заяву він зробив у коментарі відомій ведучій Катерині Осадчій, передають Патріоти України.

- Якщо чесно, в мені немає нічого російського. Мама у мене з Казахстану, а тато – з Болгарії. Тобто я ходячий Celebrate Diversity (гасло Євробачення-2017 "Святкуй різноманіття" – "24"). Я збираюся подорожувати світом, я не збираюся сидіти на одному місці. Упродовж останніх двох років я жив у Болгарії, проте зараз переїжджаю до США. Тобто, я не стою на місці та ми подорожуємо всією родиною. Якщо чесно, я не знаю, де почуваюся так, як удома. Напевно, мій дім там, де моя сім’я, – наголосив 17-річний співак.

До слова, музикант уже не вперше виходив на сцену Євробачення – він разом з групою "Непоседы" відкривав у 2009 році конкурс у Москві, щоправда, за його словами, виконавець нічого не пам’ятає з того вечора.

"Я навіть забув, що ми відкривали Євробачення, і уночі переж фіналом мама мені показала відео зі словами: "Ти пам’ятаєш, що це?". А я їй відповідаю: "Що це?", і дивлюся та бачу себе. І я взагалі забув, що ми відкривали Євробачення в Росії", – наголосив болгарин.

Також Крістіан зазначив, що він дуже радий бути в Україні та у Києві, які він відвідує уперше.

"Вражаюче місто, приголомшливі люди. Дякуємо за те, що ви настільки тепло нас прийняли. Влаштували нам неперевершений прийом. Немає слів, щоб описати, ніскільки все – красиво", – стверджує артист.

Крім того, найскандальніший учасник Євробчення розповів про контакти зі своїм наставником Дімою Біланом, який перемагав на конкурсі у 2008 році.

"Перед Євробченням він написав мені коротеньке повідомлення "Будь собою!". Тобто слід бути просто собою, і сказав, що не буде нічого говорити про те, що я все знаю. Просто бути щирим і насолоджуватися всім, що відбувається, тому що саме так він переміг", – підсумував Костов.

Нагадаємо, наймолодший учасник Євробачення-2017 Крістіан Костов виступав у 2014 році в анексованому Криму. СБУ поки не підтверджує і не спростовує цю інформацію.

У ДПСУ додали, що підстав забороняти в’їзд в Україну Крістіану Костову на момент перетину ним кордону не було.

Також стало відомо, що Крістіан Костов обіцяв у разі перемогирозбити нагороду в Москві.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...