ДТП на Луганщині: З'явилися подробиці жахливої аварії

Водій - 31-річний мешканець Харківської області - заснув за кермом.

На місці аварії. Фото: 24 канал.Водій автобуса, який перекинувся на Луганщині 25 червня, заснув за кермом. Про це одному з українських телеканалів розповіла начальник відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Луганській області Тетяна Погукай, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що за кермом автобуса перебував 31-річній мешканець Харківської області.

Погукай уточнила, що на момент аварії в автобусі перебували 17 людей і тільки 5 з них відмовилися від госпіталізації.

- Серед потерпілих були троє дітей, з яких двоє були госпіталізовані. Наразі вони перебувають під наглядом медиків. Водій також госпіталізований. У нього тілесні ушкодження, забій хребта, черепно-мозкова травма, – уточнила Погукай.

Нагадаємо, на трасі Біловодськ – Станиця-Луганська сталася аварія за участю маршрутного таксі марки "Mersedes-Benz". Внаслідок ДТП постраждало 12 людей.

На шкільному автобусі возив окупантів у Бєлгород: СБУ затримала мешканця Харківщини (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:02

Служба безпеки України затримала 59-річного мешканця селища Козача Лопань Харківської області, який під час окупації допомагав росіянам проводити ротацію, а також привозив їм зброю та боєприпаси. Про це СБУ повідомила у четвер, 18 квітня, передають Пат...

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...