"Думав, що збожеволію від цієї трагедії Росія-Україна", - Юрій Шевчук

Російський рок-музикант, соліст групи «ДДТ» Юрій Шевчук пояснив своє довге мовчання і закликав відпустити всіх полонених, забувши про амбіції.

Юрій Шевчук. Фото: vokrug.tv.

Всіх полонених, включаючи Надію Савченко, Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва, владі необхідно відпустити, забувши про амбіції. Таку думку в інтерв'ю «Новой газете» висловив російський рок-музикант, соліст групи «ДДТ» Юрій Шевчук, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Я думав, що збожеволію від цієї трагедії: Росія-Україна. Біда. Я намагаюся щось робити, але спостерігати загальну безпорадність світу перед виходом на цю нову «історичну арену» ... туга. І ці свинцеві штори поки не розсунути ... Тому я перестав «іскрити інтелектом». Я зрозумів, що повинен все це пережити, перелопатити в душі своїй і знайти якісь відповіді на прокляті питання. Напевно, в 14-му і 15-му роках художник - якщо я їм є - переміг в мені оратора», - зізнався музикант.

Шевчук також наголосив, що потрібно "всіх полонених на всіх полонених треба міняти".

«І як можна швидше. Ось це дійсно буде крок у бік світу ... Забити на амбіції ... Савченко відпустити, Александрова і Єрофєєва ... Всіх », - зазначив Шевчук.

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...

ГУР проти російського "Тора": У мережі показали, як HIMARS спалив пускову ворожого ЗРК (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:21

На Запорізькому напрямку бійці підрозділу активних дій Головного управління розвідки МОУ спільно із операторами HIMARS виявили та знищили пускову установку зенітного ракетного комплексу "Тор", передають Патріоти України. Деталі: Розвідники зазначають, ...