Дуже підозріло: У Білорусі з'явилися "піонери Путіна" (фото)

До нової організації прийняли 15 дітей, чиї батьки працюють у військовій частині.

У Білорусі тепер є "піонери Путіна". Фото: belaruspartisan.by.

У Білорусі школярі вступили в російське дитячо-юнацьке військово-патріотичний рух "Юнармія". Про це повідомляє "Білоруський партизан", передають Патріоти України.

"Як випливає з повідомлення посольства Росії в Білорусі, в листопаді посол Михайло Бабич взяв участь в церемонії посвячення юних росіян, що проживають на території нашої країни, в члени загону імені Романа Філіпова (льотчик загинув в Сирії на початку року)", - наголошується в повідомленні .

За даними видання, це сталося в російській в / ч. "В якій саме, не уточнюється, але відомо, що в число об'єктів російської ВКО входить радіолокаційна станція попередження про ракетний напад в Ганцевичах", - йдеться в повідомленні.

До нової організації прийняли 15 дітей, чиї батьки працюють у військовій частині. Основні форми діяльності "Юнарміі" - нібито військово-спортивні ігри, походи по місцях бойової слави, пости біля Вічного вогню та меморіалів. На сьогодні в русі нараховують понад 270 тисяч російських дітей. Нещодавно заступник міністра оборони РФ Андрій Картаполов заявив, що в 2019 році загони руху з'являться у всіх школах Росії.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...