Дуже скоро: Діюча банківська система Росії приречена на загибель, - Герман Греф

Глава російського "Сбербанку" анонсував перехід на однорівневу банківську систему.

 Діюча банківська система Росії приречена на загибель. Фото: fishki.net.

У найближчому майбутньому діюча банківська система в Росії приречена на загибель. Наслідком цього стане пряме відкриття особистих рахунків клієнтами в Центробанку. Про це заявив глава російського "Сбербанку" Герман Греф, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Всі функції абсолютно поступово замінюються алгоритмами. Вони можуть привести до того, що банківська система стане однорівнева, тобто Центральний банк - і все. Ми всі відкриваємо рахунки в Центробанку, а далі справа техніки. Я себе готую до такого майбутнього", - заявив він.

Греф додав, що сумнівається в тому, що на "похорон" банківської системи прийде багато людей, оскільки більшість з них не люблять банки, в тому числі і він сам.

Крім того, глава "Сбербанку" передрік і кінець банківських карт, адже цей анахронізм вб'ють нові технології. "Коли ми зможемо ідентифікувати інакше, карта буде не потрібна", - сказав він.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, Греф заявляв, що Росія виявилася в числі країн, які програють і потребує зміни всіх державних систем.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...