Дуже скоро: Порошенко озвучив Яценюку дату його відставки, - ЗМІ

Арсеній Петрович навіть зрадів - у нього є ще трохи часу.

Арсеній Яценюк. Фото: ЖЖ

ЗМІ повідомили про те, що президент України Петро Порошенко нібито озвучив прем'єр-міністру Арсенію Яценюку дату його відставки, передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"В ніч з четверга на п'ятницю (11 грудня, — ред.) Порошенко зустрівся з Яценюком сам на сам. За інформацією УП, Порошенко сказав Яценюку, що він залишається прем'єром до березня, згодом — можлива заміна. Яценюк погодився і дуже зрадів", — повідомили журналісти.

Нагадаємо, в спільній заяві президента Петра Порошенка, прем'єра Арсенія Яценюка і спікера Верховної ради Володимира Гройсмана, опублікованій на сайті глави держави, йдеться, що питання про відставку Арсенія Яценюка з посади прем'єр-міністра України наразі не стоїть.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...