​Дуже важкі підозри: Полковника ЗСУ Без'язикова заарештували на два місяці

Прокурори врешті-решт переконали суддю, що мають серйозні докази про співпрацю з окупантами колишнього командира розвідки 8-го армійського корпусу ЗСУ.

Іван Без'язиков на суді. Фото 112.ua

Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід підозрюваному у зв'язках з бойовиками, полковнику ЗСУ Івану Без'язикову у вигляді тримання під вартою на два місяці, повідомляють Патріоти України.

Чотири з половиною години суддя перебувала в дорадчій кімнаті. Суддя постановив задовольнити клопотання прокуратури і обрати для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 лютого 2017 року. Адвокати мають намір оскаржувати це рішення в Апеляційному суді.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...