Дуже важливе для України: Reuters став відомим предмет майбутньої розмови Трампа з Путіним

З російської сторони у телефонних переговорах буде брати участь тільки Путін. А з американської сторони, крім Трампа в переговорах братиме участь віце-президент США Майк Пенс.

Трамп з Путіним обговорюватимуть антиросійські санкції. Ілюстрація:112.uaПрезидент США Дональд Трамп і глава РФ Володимир Путін у телефонній розмові 28 січня обговорять антиросійські санкції, які були введені після агресії Кремля щодо України. Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на джерело в Білому домі, зазначають Патріоти України.

Також Трамп 28 січня поговорить по телефону з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом. Агентство відзначає, що обидва європейські лідери вважають скасування санкцій проти Росії передчасним.

Помічниця Трампа Келліан Конвей сказала, що Трамп і Путін, швидше за все, обговорять низку питань, у тому числі спільні зусилля по боротьбі з тероризмом.

Як передає "РІА Новини", прес-секретар голови РФ Дмитро Пєсков заявив, що у переговорах президентів Росії і США з російської сторони буде брати участь тільки Путін. Відзначається, що з американської сторони, крім Трампа в переговорах буде брати участь віце-президент США Майк Пенс.

Після інавгурації Путіна в РФ посилять мобілізацію: Скільки росіян заберуть на війну

середа, 8 травень 2024, 8:56

Після інавгурації Володимира Путіна 7 травня в Росії розпочнеться посилена мобілізація. До кінця 2024 року російське командування планує мобілізувати 500 тисяч осіб. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко розпові...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 8 травня

середа, 8 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 08.05.24 орієнтовно склали: