Два роки війни, тисячі смертей, сльози і біль, а на Одещині і досі годують військовослужбовців гнилим м'ясом і рибою (відео)

Міністр оборони України Степан Полторак нагрянув з перевіркою якості харчування військових в селище Чорноморське, де розташовується 28-ма механізована бригада.

М'ясо, яке лежало на підлозі при температурі +20. Скріншот.

Міністр оборони України Степан Полторак з раптовим візитом для перевірки якості харчування військових відвідав 28-му механізовану бригаду Збройних сил, яка дислокується в селищі Чорноморське Одеської області. Про це повідомив радник президента Юрій Бірюков у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Міністр оглянув умови зберігання продуктів і місця, де готують їжу для солдатів. За його словами, продукти в їдальні зберігають в коморі на підлозі, за температури +20 - так зберігається сире м'ясо, сири, ковбаси, риба.

Полторак зазначив, що в журналах щоденних перевірок зауважень не зафіксовано. Також жодного разу не повідомлено про порушення санітарних норм в їдальні.

За результатами інспекції глава Міноборони звільнив капітана, відповідального за контроль за якістю харчування військових. Другому військовому оголошено сувору догану.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...