Два вершка від горшка: Фото Путіна зі студентами британського Ітона вилучили з медіа через комплекси російського вождя (фотофакт)

Інформагенства ТАСС та РИА були змушені вилучити фотографії Путіна з Мережі через те, що на них російський президент виглядає нижчим за школярів.

Фото Путіна через його комплекси зі зростом видалили зі ЗМІ. Фото:http://www.bbc.com/Фотографії Володимира Путіна з учнями елітної британської школи Ітон були видалені на прохання прес-служби російського президента. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Російську службу ВВС.

Інформагенства ТАСС і РИА були змушені вилучити фотографії Путіна з Мережі через те, що на них президент виглядає нижчим за школярів.

Президент РФ зустрівся з 10 учнями елітної британської школи "Ітон" в Кремлі. Точна дата заходу не афішується. Після того провідні інформаційні агентства опублікували світлини зустрічі, але прес-служби глави держави "попросила" їх видалити.

Дані дії аргументувалися "неофіційністю" зустрічі. Знімки з неї не повинні були потрапити в Мережу, оскільки підготовка учнів Ітонського коледжу тривала майже рік в повній секретності. Школярі прибули до Москви як приватні особи. Спочатку передбачалося, що поїдуть вони як офіційна делегація.

Неозброєним оком можна помітити деталі, які, за словами свідків зустрічі, стали причиною вилучення фотографій: зріст російського президента в порівнянні зі школярами. Під час зйомки деякі учні лягли на підлогу "для кращої композиції фотографії".

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...